Ock

Okulumuz öğrencileri arasında yapılan ''Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması''nı 7/A sınıfı öğrencisi Elvin Nisa ŞEN kazanmıştır, öğrencimizi tebrik ederiz.

Kas

“Magic App(le) “ etwinning projemiz için, öğrencilerimizin doldurması gereken ön anket linki yukarıdadır.

Kas

e Twinning projemiz için oylama zamanı! Aşağıdaki linkten beğendiğiniz logoya oy verebilirsiniz.

Kas

2023-2024 Akademik Yılının ilk online e-twinning toplantısı yapıldı. İngilizce öğretmenimiz Ebru Taşkın rehberliğinde 6.sınıf öğrencilerimizin yürüteceği “Magic App(le)” projesinin 1.online öğretmen toplantısı 7 ülkeden 22 ortak okulun katılımıyla yapıldı.

Ekm

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısını değerli muhtarımız Muhterem Şimşek ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emanet ettiği en büyük eserlerinden Cumhuriyet'imizin 100. yılını tüm velilerimizin katılımıyla büyük bir gurur ve coşkuyla kutladık.

Ekm

30 Ekim pazartesi günü saat 15:00'te yapılacak olan 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısına tüm velilerimizi bekliyoruz.

Haz

Okulumuzdan 5A sınıfının 3 uluslararası projeyle yer aldığı e-twinning Alanya bülteni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü web sayfasında yayınlandı.

Haz

5/A Sınıfımızın uluslararası olarak  yürüttükleri "The Magic of 4 Powers" isimli yaşamsal elementlerin değeri ve korunması amacında olan projeleri  için yıl boyunca yaptığı bazı çalışmalar.

Haz

5/A sınıfımızın yürütmek olduğu "GOLDEN COMPASS" başlıklı e -Twinning projesinde yıl boyunca yaptıkları bazı etkinlikler.

WE MAY LOOK DIFFERENT BUT WE ARE THE SAME

Haz

5A sınıfı öğrencilerimiz The Magic of 4 Powers isimli e-twinning projelerinin ilk çalışması olan WATER konusuyla ilgili suyun dünyamız için önemini anlatan resim çalışmaları ve deneyler yaptılar.

Nis

"Mesleki Eğitim Merkezleri Tanıtımı" toplantısını 8/A sınıfı öğrenci ve velilerinin de katılı ile gerçekleştirdik.

5/A sınıfı 2022 Codeweek haftası mükemmellik sertifikası