Ara

5. Sınıf öğrencilerimiz ''The Magic of 4 Powers'' başlıklı e Twinning projeleri için 6 ülkeden 12 farklı okulla online buluştular. Kendi yaptıkları kar taneleri ve söyledikleri yeni yıl şarkılarıyla, öğrenciler kültürler arası yeni yıl dileklerini yaşıtlarına ilettiler.

Ara

5. Sınıf öğrencilerimiz e Twinning projeleri için su deneyleri yaptılar. ''The Power Of Water''

Ara

5/A sınıfı öğrencilerimiz e Twinning projesi kapsamında Yunanistanlı yaşıtlarıyla İngilizce online görüşme yaptılar, tanıştılar ve kısa sohbetler gerçekleştirdiler.

Kas

5. Sınıf öğrencilerimiz e Twinning projeleri kapsamında kasım ayının süper güç teması olan AIR(hava) ile ilgili eğlenceli çalışmalarını tamamladılar.

Kas

E-Twinning projemiz olan ''Golden Compass'' başlığı altında uluslararası online gazetemizin ilk sayısı CANVA'da yayında. Tüm 5. Sınıf öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

5/A sınıfımız e Twinning projeleri kapsamında ''Outdoor Classroom Day'' aktivitesiyle doğayla iç içe zaman geçirdiler.

Ekm

5/A sınıfımız e-Twinning çalışmaları kapsamında ''Golden Compass'' projesi için logo tasarımı yaptılar.

Ekm

5/A sınıfı CodeWeek haftasında e Twinning çalışması içeriğiyle ilgili bilgiyarsız Binary Kodlama etkinliğimizi tamamlayarak CodeWeek Sertifikamızı aldık.

Ekm

5/A sınıfı Codeweek haftasında e Twinning çalışması içeriğiyle ilgili bilgiyarsız Binary Kodlama etkinliği yaptı.

Ekm

5/A sınıfı e Twinning çalışmaları için Logo çalışması yaptılar.